Frakt av saker med lådcykel

Vidare om vad jag kört i min lådcykel sedan jag köpte den för tre veckor sedan. Ni som missat tidigare inlägg tycker säkert att detta låter helknasigt. Det må så vara men nu är min lådcykel allt jag har i tanken så ni får ta knasigheten med en klackspark. OK, nu kör vi:

Jag körde en sköldpadda i lådcykeln häromdagen. Har ni hört något så dumt någon gång? Under tiden som det skedde funderade jag på om det var den första någonsin. Var jag, lilla jag, den första människan någonsin att transportera en sköldpadda i en lådcykel? Jag väljer att tro att så är fallet. Bakgrunden är att min son passade djuret under tiden som hans vän var bortrest. Det var således inte bara sköldpaddan utan hela akvariet som den bodde i. Ett himla fint djur egentligen. Nästan lika fin som Frasse, vilket leder mig in på nästa frakt.

Frasse är vår hund som närmar sig 11 år. Han ogillar att gå men älskar att åka lådcykel. Han bara älskar det. Vi tar turer för jämnan, varenda dag och med horisonten i sikte. Det är fint att kunna göra någon glad, särskilt om det är en hund. Han kan inte prata men hans glädje går inte att ta fel på. Vi brukar åka bort till badplatsen så att han får springa av sig i vattnet litegrann. Det är också en god idé när han inte blivit klippt på länge, eftersom pälsen tenderar att bli väldigt smutsig.

Nästa sak jag fraktat med lådcykeln är alltså inte ett djur, så nu gäller det att ställa om sinnesstämningen. Jag körde nämligen två små cyklar. Det var som Cykelception. Det var mina två barns cyklar som glömts kvar hos några vänner. Jag åkte med en liten grön och en liten röd cykel i lådan på min lådcykel och kände mig som världens bästa förälder.

Den sista saken jag vill belysa är att jag transporterade grilltillbehör för 50 personer i en enda sväng med min lådcykel. De kollade på mig som om jag fått korv-sjukan på Coop när jag klev fram till kassan. Jag köpte alltså hundratals korvar och en väldig massa bröd. Varenda liten korv och bröd fick plats i min lådcykel. Är det inte helt fantastiskt? Jag åkte sedan hem och kom lagom till att de första gästerna började rulla in. Grillen tändes och någon timme senare stod det klart att alla var väldigt sugna på korv med bröd. Vem sjutton är inte det å andra sidan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *